RESEBERÄTTELSER

Dagboksant.  Sydamerikaresan Resrutten Sydamerika 2002
6 februari – 5 april 2002

Buenos Aires,   Ushuaia, Antarktis, Punta Arenas, Puerto Montt, Cusco, Machupicchu, Quito, Galapagos, Curacao

Inger, Janne, Lotta, Stig
Allt började med att Janne på en fest sa att han ville till Antarktis. Du är inte klok tyckte alla vi andra på festen. Vi var ett 20tal personer.
"Du är inte klok!! Det är bara is och snö där! Vad skall du där att göra??" 
Efter en vecka eller två började vi, Stig och jag, fundera och läsa om Antarktis. Det kanske inte är så dumt i alla fall, tänkte vi. Sagt och gjort. Vi började planera och sedan rullade det på i stil med  "...  när vi ändå är där!!!!" och så blev resan 2 månader lång med fler resmål än Antarktis.
Dagboksant.  NZ, Australien, TH Resrutten Nya Zeeland, Australien, Thailand 2004
6 januari  – 27 mars 2004

Singapore, Sidney, Aukland, Cairns, Emerald, Uluru, Alice Spring, Darwin, Bangkok, Ko Samui

Inger, Janne, Lotta, Stig    
Eftersom förra resan gick så väldigt bra och vi kunde bara ha det intressant och trevligt gjorde vi ytterligare en resa tillsammans. I Au har jag en skolkamrat och det lockade naturligtvis. Inger & Janne hade tidigare gjort en resa utmed östkusten och de var intresserade av att åka igen. Vi bokade en del hemifrån men hade mycket mer utrymme för egna initiativ och önskemål.
Dagboksant.  Australien Tasmanien Resrutten Malaysia, Australien med Tasmanien 2007
6 februari - 6 april 2007

Kuala Lumpur och sedan bokar vi efterhand.
Inger, Janne, Lotta, Stig    
Nu var det dax igen för en resa. Malaysia var egentligen bara en första anhalt då bokning av flyg till AU därifrån var mycket billigare än att boka här ifrån Sverige. Vi fängslades av Malaysia och därmed blev det mycket mera tid där än vi hade tänkt oss från början. Denna gång hade vi endast bokat flyget Göteborg - Kuala Lumpur tor. Allt annat bokades under resans gång.
Dagboksant.  Australien, Emerald QLD Resrutten Australien, Emerald  - Brisbane 2009
6 oktober - 29 november 2009
Frankfurt - Abu Dabhi - Singapore - Brisbane - Emerald.
Lotta, Stig    
Denna gång var det bara vi 2 som åkte iväg til Laline i Emerald. Där bodde vi hela tiden utom sista veckan som vi var i Brisbane.  Vi gjorde småutflykter till Rockhampton med omnejd, Biloela med omnejd, Sapphire med omnejd samt naturligtvis utforskade Emerald med omgivningar. I Brisbane bodde vi väldigt centralt och gjorde utflykter med båt och buss.
blasolroll.gif (60148 bytes) Back to index